Actueel

Video: zo werkt online vergaderen met Morgens Online Meetings

05-07-2021 < 1 minuten

Op het gebied van online werken is er het afgelopen jaar veel veranderd. Waar veel fysieke bijeenkomsten begin 2020 werden geannuleerd, merkten we bij Morgens dat steeds meer organisaties ervoor kozen om bijeenkomsten online te organiseren. Want er kan ontzettend veel online, maar in die kracht schuilt ook een valkuil.

Ondersteuning bij allerlei soorten online meetings

Bij Morgens zijn online meetings inmiddels een vast onderdeel van ons werk. Voor anderen is het in het begin nog even wennen. Want waar begin je en waar moet je allemaal aan denken? Om organisaties te helpen bij de transitie naar online meetings, hebben we in 2020 Morgens Online Meetings opgericht. We ondersteunen organisaties bij uiteenlopende online meetings: van webinars voor een ziekenhuis tot bewonersbijeenkomsten voor een gemeente, van kleine plenaire bijeenkomsten voor 10 deelnemers tot grote bijeenkomsten voor 200 deelnemers met verschillende subgroepen.

Onze aanpak bij het organiseren van online meetings

De ervaringen die we de afgelopen maanden hebben opgedaan, hebben we omgezet in een aantal uitgangspunten om online meetings succesvol te maken. In deze video vertelt Jaleesa Goedhoop meer over de werkwijze van Morgens Online Meetings.

  • Hoe gaan we te werk?
  • Waar zit onze kracht?
  • Wat kun je van ons verwachten?
  • Welke tools zetten we in?