Jessie Strohmaier

Jessie is pragmatisch, houdt veel ballen tegelijk in de lucht en probeert in haar leiderschap en projecten graag nieuwe dingen uit.

Bekijk LinkedInstrohmaier@morgens.nl06 - 82899623

"Ik vind het heel leuk om met een team from scratch aan vooruitgang te werken. Wat is de vraag? Welke verandering is nodig? Eerst creatief en met een open vizier brainstormen en dan de plannen steeds concreter maken."

Jessie Strohmaier

Over Jessie

Jessie Strohmaier (1985) werkt sinds april 2021 bij Morgens. Jessie studeerde rechten en heeft als jurist en later als manager gewerkt bij de Rechtspraak en het OM. Als teamvoorzitter, kwartiermaker en afdelingshoofd heeft zij teams gebouwd en aangestuurd. Verder heeft zij als projectleider sturing gegeven aan implementatie- en verandervraagstukken, recent rondom versnelling van processen en verkorten van doorlooptijden. In deze rollen is haar affiniteit met leiderschapsthema’s en organisatorische vraagstukken gegroeid. Jessie werkt graag samen met gedreven en creatieve professionals. Ze is pragmatisch, houdt veel ballen tegelijk in de lucht en probeert in haar leiderschap en projecten graag nieuwe dingen uit. Alle ervaringen binnen J&V tot nu toe neemt zij mee in nieuwe projecten en veranderopgaven.