Laura Steenbrink

Laura Steenbrink bekijkt situaties graag vanuit meerdere perspectieven om zo verder te komen en concrete resultaten te boeken.

Bekijk LinkedInsteenbrink@morgens.nl06 - 23056055

“Vooruitgangskracht kun je alleen maar samen bereiken. Als je je, zowel als individu als binnen een team, bewust bent van ieders kwaliteiten en tekortkomingen, kun je deze ten goede gebruiken. Hierbij zijn transparantie en openheid van groot belang."

Laura Steenbrink

Over Laura

Laura Steenbrink (1992) heeft na haar Master ‘Internationale Betrekkingen in Historisch Perspectief’ aan de Universiteit Utrecht eerst een laatste stage gedaan in Casablanca (Marokko). Tijdens haar studie heeft ze zich breed ontwikkeld door middel van stages, een bestuursjaar en meerdere verblijven in het buitenland. In Marokko heeft ze heel concreet resultaat kunnen zien van haar werk en dit gaf haar veel voldoening. Deze voldoening wilde ze in haar eerste baan graag uitbreiden naar een groter publiek en tegelijk haar vaardigheden op het vlak van project- en verandermanagement uitbreiden. Dat ze na haar terugkomst uit Marokko is begonnen als junior consultant bij Morgens is dan ook een logische stap voor haar.