Marloes Bijl

Door haar enthousiasme, pragmatische aanpak en positieve houding weet Marloes mensen aan zich te binden en mee te nemen op weg naar de nieuwe dag van morgen.

Bekijk LinkedInbijl@morgens.nl06 - 12599885

"Door het stellen van de juiste vragen, je eigen enthousiasme in te brengen en de ruimte te geven zie je mensen groeien en hun passie weer terugvinden."

Marloes Bijl

Over Marloes

Marloes Bijl (1986) studeerde Gezondheidsheidwetenschappen aan de Universiteit van Maastricht waar zij afstudeerde in de richting van Health Policy, Economics and Management. Na haar studie werkte zij als stafmedewerker procesverbetering in een ziekenhuis waar zij zich verder specialiseerde op het gebied van zorglogistiek. Vanwege haar ambitie heeft ze vervolgens de overstap gemaakt naar een traineeship in de zorg waar zij onder andere als projectmanager en leidinggevende werkte in de eerstelijnszorg en ouderenzorg. De laatste jaren werkte zij als locatiemanager van diverse verpleeghuizen waar zij zich mede bezighield met projecten op het gebied van kwaliteitsverbeteringen en zelforganisatie.