Yara Hoppenbrouwers

Door haar nieuwsgierige houding is Yara in staat om de onderliggende verhoudingen en onderstromen te herkennen en bespreekbaar te maken.

Bekijk LinkedInhoppenbrouwers@morgens.nl06 - 20502827

“Voor mij is vooruitgangskracht het met elkaar in beweging zijn. Samen eerst creatief nadenken, kijken wat nodig en mogelijk is en daarna samen de mouwen opstropen en oplossen."

Yara Hoppenbrouwers

Over Yara

Yara Hoppenbrouwers (1990) werkt sinds juni 2021 bij Morgens. Hiervoor heeft zij twee jaar bij Intermin gewerkt waarbij zij opdrachten bij het Openbaar Ministerie en het Ministerie van Justitie en Veiligheid heeft gedaan. Na haar opleiding Bestuur en Organisatie Wetenschappen heeft zij haar programma management en facilitatie vaardigheden ingezet bij ISA, een Nederlandse stichting waarbij zij persoonlijk-ontwikkeltrajecten voor jongeren ontwikkelde.

Yara is creatief, speels, nieuwsgierig en mens gericht. Door haar werk bij het OM, het ministerie van Justitie en Veiligheid en internationaal werk, is Yara in staat om complexe omgevingen te navigeren met sensitiviteit en oog voor cultuur en complexe bestuurlijke contexten. Door haar nieuwsgierige houding kan zij de onderliggende verhoudingen en onderstromen herkennen en bespreekbaar maken.